Singles

 About

KIMM

Kimberly Maasdamme, nu bekend als KIMM, is een geboren zangeres.

Op 16-jarige leeftijd start KIMM haar studie aan het Conservatorium. Al snel wordt het talent van de jonge zangeres opgemerkt en tourt ze rond met verschillende bands in binnen- en buitenland.

In 2017 zet KIMM een stap richting een solocarrière en geeft ze zich op voor het populaire programma The Voice Of Holland. Ze bereikt de halve finales en verovert heel Nederland met haar vertolking van onder andere ‘Hello’ – Lionel Ritchie en ‘Earth Song’ – Michael Jackson. De jury is razend enthousiast; Ali wordt instant verliefd en Waylon ontfermt zich over haar veelzijdige talent. Haar deelname aan TVOH is een succes en opent veel deuren; nog tijdens de halve finale wordt KIMM uitgenodigd als gastsoliste bij The Ladies of Soul 2018, en tijdens een interview in RTL Late Night maakt Humberto Tan bekend dat KIMM mag optreden tijdens de twee avonden Top1000 Waylon In Concert in Ahoy.

KIMM groeit uit tot een sterke, zelfverzekerde zangeres. Ze verzamelt de juiste mensen om zich heen die haar helpen in het proces haar ‘eigen geluid’ in de muziek te vinden. “Door me kwetsbaar op te stellen, alleen maar op mijn gevoel af te gaan, ontstond er iets dat heel dicht bij me staat.” Dat is dan ook hoe ze haar muziek omschrijft: eerlijk, persoonlijk en recht uit het hart. “Ik hoop mensen te kunnen verblijden of ontroeren met mijn liedjes. Ze door een moeilijke periode te kunnen helpen, zoals muziek mij heeft geholpen. Of dat ik ze kan laten lachen zoals muziek mij heeft laten lachen. Want voor mij is muziek een soort therapie. En als je mijn muziek luistert, leer je mij persoonlijk kennen.”

Laatste video’s

KIMM – GA MEE

BEKIJK DE VIDEO

KIMM – BRENG ME NAAR HET WATER

BEKIJK DE VIDEO

KIMM – EARTH SONG

BEKIJK DE VIDEO

Agenda

Vanwege Covid 19 staan we helaas even stil.
Maar hopelijk kunnen we gauw weer door!

Management:

Bert de Jong
Bert@clearentertainment.nl

Platenmaatschappij:

Die Gasten van Hiernaast
Diegastenvanhiernaast@gmail.com